Всяка година по същото време (с наближаването на първите дни на

...
Всяка година по същото време (с наближаването на първите дни на
Коментари Харесай

39 модни находки от най-очакваната колекция Giambattista Valli x H&M

Всяка година по същото време (с наближаването на първите дни на ноември) броим дните до излизането в продажба на дизайнерската колаборация на H&M. Този път шведският бранд ни изненада с една извънредно женствена и блестяща сбирка взаимно с.

Първите модели от нея доближиха до стилните почитатели още в края на май, само че по-голямата част следва да бъде пусната публично на 7 ноември във всички магазини на H&M , както и онлайн.
               
on Oct 2, 2019 at 4:21am PDT

А до момента в който чакаме заветната дата, ви демонстрираме част от визиите, които са снимани в родния град на дизайнера – Рим. Зад камерата застават фотографът Кайл Уикс и стилистът Джована Баталя Енгелберт, а измежду моделите виждаме Осло Грейс , Лесли Хуену , Мара Касанпавиро , Кохи Такабатаки , Лука Исаак и Том Рей . С тях ви демонстрираме и нашата, от която си набелязваме няколко must have неща, с които есента и зимата ще бъдат много по-бляскави и красиви. Няма да пренебрегнем и мъжките модели от сбирката, тъй като от време на време там се крият по-добрите находки, нали?



Хубавата вест е, че розовата рокля, с която се появи в Кан през май и която бе включена в предварителната продажба на сбирката, още веднъж ще бъде налична. Само че ще бъде в различен колорит на розовото и ще се предлага извънредно онлайн. Самият е сюрпризиран от фурора, който провокираха първите модели от тази колаборация (както показа пред английския Vogue) – само фотографията на Кендъл с въпросната розова рокля събра над 5 милиона лайкове в нейния Инстаграм профил.
               
on May 23, 2019 at 2:02pm PDT

„ Приех да се включа в този план, тъй като усетих, че това е точният миг да споделя моята визия с нова публика. Искам клиентите на H&M да имат достъп до Valli и те да решат какво ще вършат с него. Това, което аз предлагам, е жанр, а не мода: нещо със смисъл и дълъг живот. Хората ще могат да пазят моделите дълго в дрешника си “, показа дизайнерът още при първото показване на сбирката. Той добавя, че хората, които идват при него, търсят нещо в действителност особено.

„ Те желаят да колекционират обособени неща, както биха колекционирали творби на изкуството. “



 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР